Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

«Антошка» – тільки в Мегамоллі!

19 травня в Мегамоллі відкрився оновлений магазин «Антошка» – ексклюзивно в Мегамоллі. Магазин зайняв почесне центральне місце в новій, найбільшій і єдиній в місті галереї товарів для дітей «2000 кв.м Дитинства», яка розташована на другому поверсі ТРЦ.
Оновлений магазин розташувався на площі в 630 кв. м. Він повністю оформлений в люмерском стилі: сучасний касовий модуль, яскраві двері-портал – символ входу в чарівний вимір дитинства і радості.

У магазині представлені наступні категорії товарів: догляд за дитиною, іграшки, меблі та fashion. Одяг італійського бренду BluKids представлена у вигляді окремого корнера в магазині. Невисокі стелажі з іграшками і відкриті зони викладки товару забезпечують зручність і комфорт для дорослих і малят – ваша дитина завжди може сам взяти і протестувати цікаву іграшку!

У «Антошці» з’явилася «Віртуальна полиця» – тут можна отримати товари, замовлені в інтернет-магазині «Антошка». Педіатр-консультант готовий дати вичерпні відповіді на питання майбутніх мам і  батьків.
Красивий і яскравий магазин «Антошка» готовий з радістю зустрічати своїх постійних клієнтів і новопридбаних друзів!
А 3.06.2017 у всьому ТРЦ планується урочисте відкриття найбільшої торгової галереї товарів для дітей. Звичайно, «Антошка» готується до радісної події і чекає всіх в гості!