Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Новини партнерів: БФ “Серце до серця”

Починаючи з 2006 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовується щорічна благодійна акція по збору коштів для закупівлі медичного обладнання, призначеного для лікування дітей з різними вадами.
Мета Фонду – порятунок життя і здоров’я дітей; повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, усестороннього контролю і публічного звітування.

Місто Київ та Київська область щорічно беруть активну участь у проведенні зазначеної акції. Протягом 2006-2016 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур було зібрано 1 497 364,75 грн. На ці кошти було придбано та передано у безкоштовне користування Київським медичним закладам та лікарням нове медичне обладнання, перелік якого можна переглянути на сайті sercedoserca.com.ua.

Під час акції, яка тривала з 4 по 24 квітня 2016 року волонтерам вдалося зібрати 148 218,95 гривень, за ці кошти для київського Центру дитячої кардіології та кардіохірургії  придбали Перфузор Компакт, шприцевий інфузійний насос– 4 шт., Пульсоксиметр/монітор СХ100 з акумулятором і зарядним пристроєм (неонат. компл) – 1шт., додатковий дитячий датчик SPO2 до пульсоксиметра – 1шт., Шприц Перфузор 50 мл з голкою для забору медикаментів – 119 шт, що дозволить вводити медикаментозні препарати і розчини з виключно високою точністю.

Цього року фонд організовує ХII Всеукраїнську благодійну акцію під назвою «Я хочу бачити життя». Акція триває з 9 березня по 9 квітня в усіх регіонах України. Метою акції є зібрати кошти для дітей з вадами зору. За зібрані кошти буде придбане дороговартісне медичне обладнання для діагностики та лікування хвороб.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі.

Як Ви можете долучитись до збору коштів:
1) стати волонтером, заповнивши реєстраційну форму https://goo.gl/forms/bgdDxwyCWYESUSE12
2) зробити внесок онлайн, вказавши Київську область https://api.fondy.eu/s/Ou7n

А також запрошуємо всіх вже в цю суботу 8 квітня в парк Шевченка з 10:00. Буде багато розваг, спортивний забіг, майстер-класи, ярмарок, флешмоб та багато іншого.

З повагою,
регіональний прдставник ВБФ “Серце до серця” в Києві та Київсьскій області Дарина Сидорова: 0931979273, 0992397489