Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

ВЕСНЯНА КОЛЕКЦІЯ ЖІНОЧОЇ БІЛИЗНИ JASMINE

Відомий український бренд жіночої білизни JASMINE презентував нову колекцію сезону “Весна-Літо 2019» на виставці Кyiv FASHION, яка проходила з 30 січня по 1 лютого 2019 року в Міжнародному Виставковому Центрі (м.Київ).

Не секрет, що дизайнери компанії JASMINE безумовно слідують останнім трендам світової fashion-індустрії і завжди втілюють в реальність найсміливіші ідеї. Нова колекція білизни від JASMINE сезону “Весна-Літо 2019” – це ні що інше, як ковток свіжого повітря, який так необхідний в сучасному світі.

Весняна колекція бренду JASMINE розбурхує уяву своїми стильними новинками. Вона яскрава, сонячна, барвиста і в той же час ніжна, як квітка півонії, що розпускається. Традиційно, в цьому сезоні, бренд представив кілька своїх нових конструктивних розробок у найтрендовіших кольорах (коралові, блакитні, квіткові і молочні відтінки).

Серед новинок JASMINE – використання 3D мережива, яке підкреслює вишуканість моделі і додасть ще кілька романтичних ноток в ваш образ. Флористичні мотиви, так популярні серед жінок в останні пару сезонів, виходять на новий рівень: квіткові орнаменти будуть обіграні додатковими елементами у вигляді різних видів сіточок та інших додаткових аксесуарів.

Висока якість матеріалів, fashion-колекції, комфортна посадка, і неймовірно вишукані моделі – все це про нову весняну колекцію від JASMINE сезону “Весна-Літо 2019”, яка зовсім скоро з’явиться в офіційному інтернет-магазині, в мережі фірмових магазинів і найпопулярніших торгових центрах країни.

JASMINE IS A MIRACLE.

Офіційний інтернет-магазин JASMINE.UA