Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

ЗІРКИ У МЕГАМОЛЛІ: суспільний діяч ОЛЕКСІЙ ГАВРИЛОВ та ЯГУАР

Олексій Гаврилов – вінничанин, історик за освітою, громадський діяч, політик, сім’янин, батько двійні. Таке досьє вимальовується, коли шукаєш інформацію про Олексія у мережі Інтернет. При особистій зустрічі розумієш це той випадок, коли думка до та після знайомства залишається однаковою. Але помічаєш цікаві деталі. Стриманий, стильний, із правильно поставленою вимовою. Він привертає увагу перехожих вишуканістю жестів та ошатно вкладеним волоссям. Його черевики бездоганно чисті, комірець светру взірцево викладений. Про свою роботу він говорить із палаючими очима. Сім’ю називає святинею. Олексій Гаврилов у проекті «Зірки  Мегамоллу» – закономірність чи виняток?

Олексію, наш проект в певній мірі фешн напрямку. Ви людина по роду діяльності наче зовсім далека від участі у подібних заходах і все ж ви погодились. Чому?

Я переконаний – чоловік не повинен виставляти себе на показ, не повинен користуватись косметикою, мінімум парфумів. Прикраса чоловіка – це не ботокс чи фарбована сивина, а шрами та зморшки. Я ніколи не брав участі у фешн проектах, погодився лише тому, що це проект «Мегамоллу». Я і уся моя родина дуже любимо це місце, кожні вихідні тут відпочиваємо та робимо покупки.

Ви запевняєте, що усі модні штучки це не ваше. Але ви помітно схудли, чи це не модна тенденція?

Я не кажу, що чоловік має погано виглядати. Він повинен займатись собою. Я постійно приділяю час спорту: граю в настільний теніс, бігаю, ходжу до атлетичної зали. І так, я дійсно схуд. Скинув 18 кг за останні три місяці. Але я роблю це виключно задля власного здоров’я, а не заради моди.

Поділіться секретом вашої стрункості?

Це італійська методика, за якою я споживаю 500 кілокалорій на добу. Паралельно із цим я вживаю спеціальні гомеопатичні краплі. В моєму раціоні варені курка і телятина, морська риба, овочі та фрукти. Завдяки краплям апетит пригнічується, але працездатність не зменшується. Зменшуються лише об’єми, тож тепер доводиться оновлювати гардероб. Зазвичай я купую одяг за кордоном. Та коли немає такої можливості – відвідую мережу магазинів «Ягуар». Там представлений одяг таких всесвітньо відомих брендів, як Eduard Dressler, Bugatti, Gardeur, Carl Gross, Eterna, Olymp, Roy Robson.

Ви представляєте Міжнародну громадську організацію “Україна – Польща – Німеччина”. Які проекти нині для вашої організації є знаковими?

Ідеї, якими ми виграємо гранти, підказує саме життя. Наприклад з 1 січня вступив у дію закон, що передбачає для кожного українського міста, села, селища стратегію поводження із твердими побутовими відходами. Ми написали відповідну програму і виграли грант. Його суть полягає у тому, що вінничани поїдуть за кордон вчитись, як запровадити сміттєву реформу на Україні. Ще дуже цікавим проектом 2016 року став проект «Європейці Вінниччини». Ми видали збірку англійською та українською мовами, де розповіли про видатних європейців родом із Вінниччини. Або тих, хто народився за кордоном, але пов’язав своє життя із нашим краєм. Сам я історик за освітою, але відкрив для себе чимало нових захоплюючих фактів. Наприклад, коли уже все було готове до друку, мені телефонує Олександр Петровський, з яким ми працювали над проектом, і каже – “Як так! Ми пропустили Каземира Малевича? Він же 12 років свого дитинства прожив у селі Моївці, Чернівецького району”. Вінниччина – край, який подарував Європі сотні талантів. Ми зібрали їх досьє.

Ви часто буваєте у відрядженнях. Як до цього ставляться у вашій сім’ї?

Так справді, із 12 місяців мінімум 3 я у відрядженнях. Але коли я вдома, то вихідні – це завжди час для сім’ї. Прогулянки, шопінг, справжня італійська кава, яку подають у моїй улюбленій кав’ярні «Danesi». Також при нагоді ми подорожуємо всією сім’єю. Наші діти звикли бути в дорозі. Уже в 2.5 роки малі стояли на лижах. У свої 4 обоє неодноразово літали літаком. Я радий, що вони почали подорожувати так рано. Я вперше виїхав за кордон у 27 років. То була Польща. І після того я поставив за мету щороку відвідувати до 5 нових країн світу. Нині на моєму рахунку 54 країни. У списку майбутніх – Австралія, Нова Зеландія та Японія.

Фото Ігоря Ілінзера, студія «Sunday».