Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

Відкриття нового корпусу Мегамолл 2.0

Друзі, раді повідомити вам, що вже 27-28 березня 2021 р. нова добудова ТРЦ «Мегамолл», назва якої «Мегамолл 2.0», відкриє свої двері для відвідувачів. На вас чекає багато новинок, нові формати вже улюблених для вінничан магазинів, широкий вибір одягу, взуття та аксесуарів і, звичайно ж, нові міжнародні бренди, яких так давно чекала Вінниця!

На честь відкриття, ми проводимо розіграш головного призу – IPhone 12. У розіграші зможуть взяти участь усі відвідувачі ТРЦ, які здійснять покупку в Мегамолл протягом 27-28 березня на суму від 1000 грн в одному чеку (чеки із супермаркету Сільпо не враховуються). Після здійснення покупки, зареєструйте чек на Інформаційній службі, що знаходиться на першому поверсі ТРЦ, і очікуйте результатів. Переможець визначається випадковим чином за допомогою лототрону. Ведучий телефонує за номером, вказаним в анкеті, якщо учасник не відповість на дзвінок – ведучий витягне іншу анкету.

Розіграш відбудеться 28 березня з 18:00 до 19:00 на сцені біля фонтану. Додатково розіграш буде транслюватися онлайн, тож ті, хто не зможе бути присутнім ввечері, зможуть слідкувати за подією на нашій сторінці в Instagram. Бажаємо всім удачі!