Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

ЗІРКИ У МЕГАМОЛЛІ: головний редактор філії телекомпанії «ВІНТЕРА» СВІТЛАНА БУСІЛКОВА та KLAROS

Світлана Бусілкова: «Людину роблять щасливою три речі: любов, цікава робота та можливість подорожувати».

За час зйомки проекту «Зірки у Мегамоллі» на її телефоні з’явився десяток пропущених дзвінків, кілька електронних листів та 6 смс. Для Світлани Бусілкової це звична справа, адже вона – головний редактор філії ПАТ НСТУ «Вінницька регіональна дирекція «ВІНТЕРА». Щоденна телевізійна метушня, прямі ефіри, організаційна та творча робота – ця енергійна білявка вже звикла до такого насиченого графіку. «У цьому шаленому ритмі важливо не загубити себе» – переконана Світлана. Керівник, журналіст, телевізійник, завжди у вирі подій та людей. Та передусім вона чарівна  жінка, яка має відчуття стилю, власний погляд на сучасні модні тенденції. Сьогодні вона перед нами – багатогранна, відверта, справжня.

Ви тривалий час працюєте на телебаченні. Постійно у кадрі, серед ділових людей, бізнесменів, політиків – а це, звичайно, вимагає дотримання певного дрес-коду. Якому одягу надаєте перевагу поза кадром?

Безперечно, робота на телебаченні вплинула на мій гардероб, образ і відповідно смаки. Довелось розпрощатись із довгим волоссям, щойно  потрапила під приціл відеокамери. Мої улюблені платтячка поступились місцем у гардеробі класичним брюкам, спідницям та жакетам. Змінювалась і кольорова гамма. Нині важко сказати, що мені подобається більше.  Напевно, в першу чергу одяг, у якому почуваєшся зручно і впевнено. Коли у людини всередині панують гармонія і лад, то їй комфортно у будь-якому вбранні.

Де ви купуєте речі?

На щастя – я не шопоголік. До речей та їх кількості ставлюсь спокійно. Ціную свій час, тому суттєво поповнюю гардероб два рази на рік, плануючи заздалегідь. Я чітко знаю, що мені потрібно. Оцінюю сервіс торговельного центру та асортимент, якість товарів. Все це економить мій час. До слова «Мегамолл» – зразок універсального, багатофункціонального закладу з особливою атмосферою. Тут можна не лише придбати все необхідне, але й гарно відпочити. 

Світлано,  ви стежите за модою?

Мені подобається дивитись на красивий одяг, який демонструють моделі. Але мода річ мінлива. Вважаю головне – віднайти оригінальний  стиль.    Маленька чорна сукня, витонченний жакет, шовкова блуза з спідницею, джинси з вовняним светром – ці речі я одягаю відповідно до ситуації та настрою. Моя кольорова гамма  змінюється та доповнюється постійно, проте базовими є кольори та силуети, які диктує професія телеведучої. У гардеробі кожної леді має бути все, від спортивної куртки до норкової шубки. Я люблю хутро, у ньому почуваюся затишно. Ось, нещодавно, зайшла в «Мегамолл» у магазин KLAROS – тепер мені спокою не дає шубка кольору електрик. Несподівано! То чи можна говорити про жіночу передбачуваність, коли йдеться про моду?

Ви – обличчя телеканалу, і зрозуміло, що на роботі маєте бути із відповідним мейк-апом. А як у повсякденному житті?

Я не дуже люблю декоративну косметику, тому яскравий мей-кап використовую лише для роботи. Інша справа гарні парфуми. Надаю перевагу нішевим ароматам. Цієї зими у мене в фаворі був аромат унісекс «Роуз анонім», а весною я насолоджуюсь пудровим парфюмом «Нарцисо Родрігес». Гармонійний та витончений аромат, який налаштовує на позитив.

Чи буває у редактора телеканалу вільний час і як ви його проводите?

Зараз модні різноманітні тренінги, наприклад – як справити незабутнє враження, спланувати бюджет та свій час. Ці знання  бувають корисними. Отож, дякуючи таймменеджменту, я маю можливість зустрічатися з друзями. Бо щире спілкування – це найкращий рецепт для покращення настрою і самопочуття. Таке буває лише з близькими за поглядами людьми. А ще  можу   «загубитись» у  книжковому магазині.  Люблю живе слово. Зараз читаю роман «Атлант розправив плечі» американської  письменниці Айн Ренд. Взагалі я переконана, що неможливого не існує. Потрібно лише добряче попрацювати, щоб плани і мрії ставали реальністю.

Фото Ігоря Ілінзера, студія “Sunday”.