Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

Кращий – магазин техніки Apple та аксесуарів – ЯБКО!

Місце, де ви можете придбати iPhone, MacBook, iPad, Apple Watch легко та просто.

Ми – магазин електроніки та техніки Apple, де ви отримаєте офіційну гарантію від виробника та безкоштовну доставку, у разі замовлення. У нас завжди діють акції, знижки та розпродажі, а ще – ви будете приємно здивованы лояльною ціновою політикою, бонусними програмами, наявністю подарункових карт та великим спектром додаткових послуг.У нас ви зможете придбати будь-які моделі техніки Apple різних кольорів та об’ємів.

Також ми здійснюємо сервісне обслуговування усіх видів техніки Apple, використовуючи виключно оригінальні запчастини від виробника.

Широкий асортимент і доступні ціни на оригінальну продукцію Apple дають вам можливість обрати для себе новий iPhone або ж кастомний MacBook. Аксесуари у нас теж на будь-який смак: оригінальний Silicone Case, захисне скло та плівка, чохол-батарея чи павербaнк – кожен знайде щось корисне для себе.

Аби підкреслити ваш індивідуальний стиль – доможемо підібрати годинник Apple Watch.

Ми не обмежуємось лише новою техікою, маємо в наявності вживану техніку у ідеальних станах. Додаткова гарантія від магазину поширюється не лише на нові пристрої, а й на вживану техніку.

Окрім того,ми забезпечуємо безкоштовну діагностику, якісний сервіс та професійний ремонт.

За технікою Apple – лише у Ябко!

https://jabko.ua/ @jabko.megamoll

розташування TРЦ Мегамолл, 2 поверх

Час роботи: щодня 10:00 – 21:00

Контактний номер: 067 777 14 87