Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

Льодове шоу «Русалонька» – 25 та 26 березня

25 і 26 березня театр льодових мініатюр “Кристал” (м.Дніпро) запрошує всіх вінничан на незвичайне казкове шоу «Русалонька» на Льодовій арені ТРЦ “Мегамолл”.

Вперше у Вінниці на Льодовій арені 50 вихованців дніпровської балетної школи покажуть одночасно майстерність фігурного катання, хореографії та акробатики. Дніпровський балет на льоду «Кристал» – єдиний в Україні колектив цього жанру, який з честю представляє Україну на зарубіжних льодових аренах і міжнародних фестивалях у Франції, США, Литві та Китаю. Цього року Театру льодових мініатюр «Кристал» виповнилося 25 років. Чверть століття український балет на льоду дарує задоволення яскравими і незабутніми виставами глядачам на аренах льодових палаців світу.

Художній керівник – Валентина Губенко.
«Русалонька» – всесвітньо відома казка Ганса Християна Андерсона, що розповідає про дочку морського царя, відмовилася від звичного життя в морських глибинах і позбулася голосу, щоб отримати людську душу і любов принца. Чарівна атмосфера казки – саме те, що потрібно вашій родині в дні весняних канікул.

Театр на льоду «Кристал» запрошує вінничан відвідати феєричне шоу і на деякий час розчинитися в казці! Доторкніться до дива всією сім’єю!

Початок вистав о 12:00 і 17:00.
Квитки можна придбати на сайті: vinnitsa.Karabas.com і в касах Льодової арени “Мегамолл”
Вартість від 60 грн. до 180 грн.
Довідки за тел.: 063- 137-43-46
Діти до 5 років без місця – безкоштовно.