Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ В МЕГАМОШІ ТА ЗА ЇЇ МЕЖАМИ!

В нашому ігровому кафе ви можете скуштувати безліч різноманітних смаколиків, ситних страв з дитячого або дорослого меню, відсвяткувати день народження, пострибати на батутах та просто відпочити!

Запрошуємо наших маленьких гостей та їхніх батьків у нашу Творчу Майстерню, де кожний непосидько знайде собі заняття за смаком!

“Art пісочниця” – яскраві малюнки кольоровим піском!

Малювання кольоровим піском сприятливо впливає на психоемоційний стан дитини, допомагає впоратися з тривогами і стресами, розвиває дрібну моторику, математичні здібності, мислення, окрім того, в роботу вступає уява і фантазія малюка, за допомогою кольору можливо відтворити всі свої хвилювання, переживання та створити свій власний шедевр самостійно.

“Авторська цукерка” – зроби на свій смак!
Маршмеллоу з молочним шоколадом та безліччю різноманітних кольорових скляночок в яких кожний маленький кулінар віднайде прикрасу для своєї цукерки та зробить її особливою.
Солодкі букетики будуть чудовим подарунком до дня народження не тільки маленьким ласунам але й дорослим, подарунок зроблений своїми руками вразить усіх присутніх своїм незвичайним смаком.

“Аквагрим” – чарівне перетворення в улюблених персонажів!
Веселе доповнення до будь-якого свята, де кожен малюк зможе побути у ролі юного актора та відчути себе супергероєм, драконом або принцесою та здійснити свої мрії.
Фарби, що входять до його складу, знежирені, мають водну основу й абсолютно гіпоалергенні. Навіть після тривалого контакту зі шкірою, фарби для аквагриму не викликають жодних алергічних реакцій чи дискомфорту. До того ж вони легко змиваються теплою водою з милом.

“Мехенді” – безпечне Кіds Tattoo!
Візерунок, намальований хною, тимчасове тату без болю та шкоди для здоров’я. Індійська хна – це безпечна, натуральна фарба виготовлена на рослинній основі і не шкідлива для організму. Малюнки на будь-який смак, незалежно від статі і віку. Призначена для всіх, хто хоче прикрасити свою шкіру малюнком або символом на нетривалий час.

“Розмальовка гіпсових фігур” – обирай свою!
Гіпс це природний камінь, є екологічно чистим природним матеріалом, і безпечним для здоров’я людини. Гіпсові фігурки для розфарбування можуть бути як на магнітику так і без. При процесі розфарбування, діти навчаються сприймати об’ємні форми, бачать об’єкт по частинах (очі, носик, вуха, лапи, хвостик). Розмальовуючи, дітки стають спокійними врівноважними, веселими, насолождуються процесом і результатом роботи.

Всі питання щодо проведення виїздних майстер – класів за межами нашого кафе, можна залишати на нашій сторінці, а також всю інформацію дізнатись за номером телефону (067) 431 64 71; (0432) 50 88 55 у адміністратора.

Facebook @ Мегамоша Кафе

Завітайте у «Мегамошу»!