Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Запрошуємо до нового дитячого магазину “Симпатюля”

“Симпатюля” – це набагато більше, ніж просто роздрібний магазин. Місія компанії полягає в тому, щоб познайомити людей з новою якістю покупок в зарубіжних інтернет-магазинах США і Європи. Першочерговим завданням є надання якісного сервісу по наданню допомоги в замовленнях і спільних покупках дитячого одягу відомих Американських і Європейських брендів.

За 4 роки роботи “Симпатюля” відкрила двері першого роздрібного магазину в місті Вінниця, щоб стати ще ближче до своїх клієнтів і покупців. Завдання, яке ми ставили перед собою – зробити так, щоб доступність і якість Американського дитячого одягу стали нормою життя для наших клієнтів. Перемогти стереотип, що гарні речі обов’язково повинні коштувати дорого. Завдання було досягнуте, і сьогодні ми раді запросити Вас в наш вже другий в місті роздрібний магазин – в ТРЦ “Мегамолл”, і сподіваємося, що Вам припаде до смаку увесь представлений асортимент товарів.

На полицях нашого магазину Ви зможете знайти кращі дитячі товари всесвітньо відомих виробників, таких як: Carter’s, OshKosh, Old Navy, Gap, Children’s Place, H&M, George, а також іграшки Fisher Price, Hot Wheels, Crayola, Melissa&Doug, Disney, PlayDoh, посуд і аксесуари SkipHop і багато що, багато що інше. Ми усі також будемо раді надати ще вигідніші умови для купівлі під замовлення. Мало хто знає, але доставка деяких товарів наприклад із США коштує дешевше чим якщо Ви замовляєте ту ж річ з одного міста України в інше. Вартість самих товарів в десятки разів нижче таких же, тільки вже на інтернет-сайтах України.

Ми завжди готові працювати для Вашої вигоди і комфорту! “Симпатюля” бажає щастя і здоров’я Вам і Вашим діткам!

Магазин знаходиться на другому поверсі в новій, найбільшій і єдиній в місті галереї товарів для дітей “2000 кв.м Дитинства”.