Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема Сіті відкрито – ТРЦ Мегамолл

Дочекалися!

Кінотеатр всеукраїнської мережі Сінема Сіті відкрито у місті Вінниця!

Створений за останніми світовими трендами кінотеатр Сінема Сіті має 7 залів. Він розташований на 3-ому поверсі улюбленого вінничанами ТРЦ Мегамолл.

Усі кінозали кінотеатру Сінема Сіті мають найсучасніше проекційне обладнання, звукові системи останнього покоління та м’які ергономічні крісла, що забезпечують найвище кінозадоволення.

Єдиний у Вінниці зал 4DX використовується для показу повнометражних фільмів. Технологія 4DX дозволяє переглядати художні та анімаційні фільми з додатковим набором спецефектів, що посилюють враження від перегляду та більш повного занурення у сюжет. 4DX передбачає, що глядач відчує використання візуально-відчутних та ароматних доповнень, зміни положення глядацького місця у просторі синхроннізованих із відео та звуковою доріжкою.

Програма лояльності Cinema Cashback створена аби ваш похід у кіно був не лише незабутнім, а й вигідним. Зареєструвавшись на сайті або у мобільному додатку, гість має можливість отримувати 3% від покупок у кінотеатрі на свій Cinema Cashback-рахунок та витрачати їх абсолютно на все у мережі кінотеатрів Сінема Сіті.

Кіномаркет створений аби гості забули, що таке черга і могли із задоволенням обрати будь-які снеки до кіноперегляду. Максимально збалансований асортимент задовільнить найрізноманітніші бажання гостей, а швидке обслуговування приємно здивує.

Смачний попкорн, приготований справжнім кіношефом, сеанси, що починаються кожні 15 хвилин, найвищий рівень сервісу – все це ми створюємо, аби ваш похід у новий кінотеатр Сінема Сіті був незабутнім.

Купуйте квитки на сайті та у мобільному додатку Сінема Сіті!

Кінопоціновувачі, підписуйтеся на наші соціальні мережі, беріть участь у конкурсах та отримуйте унікальні промокоди!

До зустрічі у кінотеатрі Сінема Сіті!