Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Для дому чи офісу – у ТРЦ Мегамолл найбільший у Вінниці вибір магазинів техніки

Хочеш купити новий телефон або ж оновити техніку на кухні? У ТРЦ Мегамолл найбільший у Вінниці та найрізноманітніший вибір техніки для дому чи для офісу. Ми зібрали тут найвідоміші світові бренди.

У магазині “Bosh” великий вибір пральних машин, холодильників, посудомийних машин, витяжок, духових шаф, варильних панелей, кухонних комбайнів, блендерів, кавових автоматів, електрочайників, пилососів.

З інноваціями від “Siemens” є можливість насолодитись майбутнім уже зараз. Протягом останніх 100 років бренд «Siemens» впроваджує все нові і нові передові технології з метою вдосконалення вашої оселі. Створює інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що не має аналогів. Проектує прилади сьогодні з думкою про майбутнє. Спеціалісти бренду передбачають потреби споживача і перетворюють техніку, що робить життя простішим, ефективнішим і сповненим позитивних емоцій.

“Samsung” відкриває широкий спектр побутової техніки та електроніки, включаючи,  смартфони, планшети, телевізори, побутову техніку та багато іншого.

“COMFY” пропонує широкий асортимент товарів – більш як 10 000 найменувань, серед яких ексклюзивні моделі побутової техніки, електроніки та аксесуарів, а також сервісні продукти. Всі товари в магазині – винятково від офіційних дистриб’юторів та виробників. “COMFY” має за мету бути завжди цікавими і корисними для клієнтів. Цей принцип втілюється у спеціальних акціях, унікальних сервісах.

Магазин «АЛЛО» фокусується на ключових потребах клієнтів: в широкому асортименті товарів і новинок, чесній ціні, комфортному, простому і швидкому способі придбання і отримання покупок, в індивідуальному підході.

«MOYO» – це сучасні магазини цифрової і IT- техніки. Головна ідея кожного магазину – пропозиція індивідуального рішення для будь-якого споживача, стосовно області використання : для подорожей, дозвілля, спілкування, роботи, навчання, ігор.

Для ТРЦ Мегамолл головне – представити найбільший та найкращий вибір вінничанам, і в асортименті магазинів техніки ми повністю зберегли цей принцип.