Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Киці поспішають за МЕГАподарунками до нас, а ви?

Киці поспішають за МЕГАподарунками до нас, а ви?

 

З ТРЦ «Мегамолл» не потрібно думати “Що дарувати?”, ми вже підготували найкращі рішення для коханих, рідних та друзів на будь-який смак та бюджет. Купуйте та даруйте із задоволенням!

 

Одним із найбажаних МЕГАподарунків для кожного є сучасний девайс, який з легкістю можна придбати у магазинах техніки в: Bosh, Siemens, Samsung, Comfy, Цитрус, Moyo та Алло, що пропонують покупку у безвідсоткову розстрочку* (деталі та умови запитуйте у магазинах).

Досі не можете визначитись з подарунком для дитини? – найбільший вибір товарів для дітей в ТРЦ «Мегамолл» вже чекає на вас! Будинок Іграшок, Антошка, Chicco, Bartek, Naturino та інш. – асортимент магазинів настільки широкий, що ви з легкістю знайдете одяг/іграшки для будь-якого віку і на будь-який смак.

Магазини Укрзолото, Diadema, Sova, Золотий Вік та інш. мають ексклюзивні варіанти подарунків – коштовні прикраси, натуральне каміння та вироби з останніх колекцій – це подарунок, який оцінить кожен. МЕГАподарунок для твоєї киці тільки у нас.

Новорічна вечірка вже зовсім скоро, а ви ще без вбрання? – у Reserved, Cropp, House, Sinsay, One by Оne, LC Waikiki та інш., вже представлені новорічні колекції одягу та взуття зі святковими знижками!

 А завдяки новорічним прикрасам від Jysk, English home, Lighthouse, USUPSO ви можете не стримувати себе та втілювати будь-які ідеї декору в життя. І, також, не забудьте про гарно упакований подарунок, вдало підібраний аромат для дому або ексклюзивно складену композицію від Vorobei, адже вони дійсно роблять це найкраще.

 

 

Втомились від новорічної метушні та шопінгу? Сміливо відправляйтесь на відпочинок у ТРЦ «Мегамолл». Льодова арена, найсучасніший кінотеатр Cinema City 4DX, розважальний комплекс Люди Fusion Place (боулінг, більярд та караоке)  – вас чекають комфортні зони з диванами, бар з коктейлями, кафе та ресторани, де можна отримати заряд бадьорості та позитивної енергії.

 

Ще не вирішили як провести вихідні? Разом з ТРЦ «Мегамолл» вони пройдуть захоплююче та вражаюче.