Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Запрошуємо до нового магазину AURUM

KSD AURUM – це національна мережа мультибрендових ювелірних магазинів, історія якої почалася більше 15 років тому.

Основа філософії бренду – непідробна привабливість ювелірних прикрас, як і краса жінки не має стандартів. Саме тому ми пропонуємо вишуканий асортимент, здатний створити особливий настрій і підкреслити неповторність справжньої жінки. Головною відмінністю KSD AURUM є різноманіття стилів та дизайнів ювелірних прикрас, що досягається через партнерство з різними ювелірними заводами та фабриками України.
Зараз мережа налічує більше 40 магазинів по всій Україні і стрімко розвивається, щоб бути ближче до улюблених клієнтів. Особливу увагу KSD AURUM надає персоналу компанії, в рамках якої діє власний навчальний центр для продавців, які досягають рівня професіональних консультантів.
KSD Aurum чудово розуміє, що бути жінкою – це робота, а бути красивою жінкою – це тяжкий труд, тому нашими виробами ми не кажемо Вам, що таке справжня краса, але показуємо якою вона взагалі може бути: різноманітність сережок, підвісок, кулонів, каблучок, браслетів, ланцюжків та багато інших прикрас та ювелірних виробів. У моделях використовуються діаманти, рубіни, смарагди, сапфіри, гранати, олександрити, цитрини, топази та інші камені, які, без сумніву поліпшать мінливий настрій прекрасних жінок.
Також в мережі магазинів «KSD AURUM» представлені аксесуари для чоловіків – персні, запонки, затискачі і шпильки для краватки, виконані із золота та срібла з дорогоцінними каменями.
Компанія «KSD AURUM» – справжнє різномаїття ювелірної краси!

Мережа магазинів “KSD AURUM” – колекції ваших почуттів!

https://www.facebook.com/ksdaurum/?ref=aymt_homepage_panel
https://www.instagram.com/ksd_aurum_jewelry/