Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Офіційні правила розіграшу сертифікату на 10 000 грн. від компанії «Золотий Вік»

1.Організатори акції:

Організатором Акції (далі – Організатор) є товариство з обмеженою відповідальністю «Трейдленд», що розташовано за адресою: 01033 пров. Жуковського, 12, м. Київ.

Учасник Акції – особа, яка зареєструвалася у адміністратора Інформаційної служби ТРЦ «Мегамолл» (адреса: м. Вінниця, вул. 600-річчя, 17Е). Учасник акції повинен бути повнолітнім. Одна особа має право лише на одну реєстрацію  з привязкою до чеку на суму від 300 грн. на покупку в магазинах ТРЦ Мегамолл в період з 24 по 26 листопада 2017 року. Для реєстрації не потрібно  мати при собі посвідчення особи (паспорт, водійські права, пенсійне посвідчення).

2.Строки і місце проведення Акції:

2.1. Акція  проводиться в період з 18.00 години по 19.00 годину «26» листопада 2017 р.

2.2. Реєстрація Учасників Акції проводиться в період  з 24.11 по 25.11 з 10.00 до 21.00 та 26.11 з 10.00 до 17.30.   на інформаційній службі ТРЦ «Мегамолл», що знаходиться на першому поверсі ТРЦ Мегамолл.

2.3. Розіграш Призу проводиться о 18:00 годині «26» листопада 2017 р., на сцені ТРЦ Мегамолл.

  1. Право на участь в Акції:

3.1. Допускаються до участі в Акції повнолітні дієздатні фізичні особи, громадяни України, які заповнили Анкету учасника Акції, (далі – «Учасник Акції» або «Учасники Акції»). Одна особа підлягає реєстрації тільки один раз в разі надання для реєстрації чеку на покупку в магазинах ТРЦ Мегамолл на суму від 300 грн. в період з 24 по 26 листопада 2017 року. Реєстрацію здійснює адміністратор Інформаційної служби.

3.2. В Акції забороняється брати участь неповнолітнім, обмежено дієздатним, недієздатним особам, працівникам і представникам Організатора та Замовника, пов’язаним з ними особам, членам сімей таких працівників і представників, а також працівникам і представникам будь-яких інших осіб, що мають безпосереднє відношення до організації або проведення даної Акції;

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора та Замовника або представники орендарів (власники брендів й обслуговуючий персонал), власники та співробітники рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, причетних до проведення Акції, а також безпосередні члени їх родин. Під безпосередніми членами родин розуміються дружина або чоловік, діти, батьки, брати чи сестри, дідусі та бабусі, онуки, інші утриманці або опікуни та особи, які мають пряме відношення до власників та працівників Організатора Акції.

  1. Приз Акції, визначення переможця, отримання призу:

4.1. Призом Акції є подарунковий сертифікат на 10 000 грн. від компанії «Золотий Вік».

4.2. Визначення переможця по Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед анкет учасників, що беруть участь в Акції.

4.3. Для отримання призу необхідно бути присутнім особисто на розіграші та мати при собі посвідчення особи (паспорт, водійські права, пенсійне посвідчення або закордонний паспорт).