Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Розвивайлик Фест відкриває навчальний рік!

Вже другий рік поспіль у Вінниці пройде Розвивайлик Фест – фестиваль позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси.

1 та 2 вересня у ТРЦ Мегамолл на арені (роллердром) зберуться провідні центри позашкільного розвитку малечі. Генеральний партнер фестивалю Школа усного рахунку Соробан, в основі діяльності якої лежить унікальна методика усного рахунку на японських рахівницях абак. Також на заходв будуть представлені танцювальні та мовні школи, розвиваючі центри для малечі 2 – 3 років, діятиме містечко роботів. Йтиме мова про дидактичну методика навчання, яка буде впроваджена в усіх школах України з 1 вересня. Детальну інформацію презентує компанія Едельвейс-Дидактика. Крім того Туристичний партнер Розвивайлик Фесту Агентство Аміго Тревел подарує путівку до Європи.

    Поряд із позашкіллям на Розвивайлику буде облаштована зона здоров’я. Лабораторія Меділабс та  офтальмологічний центр Зорик впродовж двох днів прийматимуть дітей. В рамках фесту малеча зможе зробити безкоштовне УЗД та оглянути зір, отримати консультації фахівців, зокрема і дитячого психолога. Стоматологічні основи та засоби гігієни представить ТМ  Dentissimo.

    На Розвивайлику юні відвідувачі зможуть долучитись і до зони краси: плетіння косичок, дитячий манікюр, аквагрим. Буде презентовано нову колекцію шкільної форми від магазину Антошка,а також пройде виставка найстильніших зошитів від ТМ Поділля. У зоні розваг проходитимуть майстер-класи від Творчої студії Магік, лего-класи, конкурси та вікторини від студії свят Алладін. Допоки діти розважатимуться, батьки зможуть відпочити у Lounge зоні, де можна буде придбати каву, тістечка від Мегамоші.

Розвивайлик Фест 2018 пройде під патронатом Андрія Поліщука. Фішка цьогорічного Фесту – це Трамвайчик Розвивайлика, що курсуватиме містом та безкоштовно возитиме малечу до Мегамоллу. Це подарунок для школярів міста з нагоди Дня знань від депутата обласної ради та очільниці благодійного фонду Людмили Станіславенко. Графік руху трамвайчика можна буде знайти у Фейсбуці на особистих сторінках  організаторів заходу – Ольги Сольвар та Анни Станіславенко, очільниці ГО HARVED розвиток особистості.

Розвивайлик Фест проходить у Вінниці вже другий рік поспіль. Минулої осені захід відвідали більше 4 тисяч чоловік. Участь взяли понад 20 шкіл. Цьогоріч фестиваль пройде ще більш масштабно. Майданчик Арени Мегамоллу у 1750 м.кв. дозволить вмістити більше учасників та відвідувачів. Вхід на фестиваль вільний.