Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

ТРЦ Мегамолл допоможе висловити свої почуття завдяки великому вибору ювелірних прикрас!

Допомогти висловити свої почуття допоможуть прикраси від найкращих ювелірних магазинів України, які зібрані у ТРЦ Мегамолл!

У нас представлений улюблений магазин усіх дівчат – «PANDORA». Бренд «PANDORA» відомий у всьому світі своїми сучасними прикрасами, що довершені вручну, а також неперевершеним дизайном і високоякісними матеріалами. Надихаючи жінок всього світу виражати свою індивідуальність та неповторність, наповнені неймовірною жіночністю і стилем, прикраси «PANDORA» дозволяють зберегти всі незабутні моменти та життєві цінності.

«Золотий Вік» – ювелірна мережа, що займає провідне положення на ювелірному ринку України. У магазинах мережі представлений широкий вибір прикрас із червоного, білого, лимонного золота і срібла з фіанітами, діамантами, перлами та коштовними каменями.

У магазині “Укрзолото” завжди в наявності червоне, біле, лимонне золото 585 та 750, а також срібло 925. «Укрзолото» – це єдина ювелірна мережа, яка об’єднала в собі прикраси різноманітних брендів та іноземних виробників. Більш ніж 50000 видів ювелірних виробів задовольняють потреби будь-якої категорії клієнтів.

Ювелірний дім «LOVE YOU» – це Ваш ювелірний експерт у мистецтві подарунків. Незмінний помічник у виборі стильних дарунків. Прикраси від ювелірного дому «LOVE YOU» – це ювелірна оновлена класика, яка потрапляє в самісіньке серце. Це золоті та срібні прикраси з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням.

«SRIBNA KRAINA» – мережа магазинів стильних срібних прикрас. Асортимент срібних прикрас відповідає сучасним трендам ювелірної моди та регулярно оновлюється. Особливу увагу привертають ексклюзивні колекції.

Ювелірний центр «DIADEMA» – це ювелірна компанія, яка створює прикраси власного дизайну від ескізу до їхнього виробництва та реалізації. Підприємство було засноване у м. Вінниці і стало одним із перших у ювелірній галузі незалежної України. З розвитком найсучасніших технологій підприємство має можливість виготовляти стильні ювелірні прикраси в білому, жовтому, червоному та чорному золоті. Головний принцип компанії – абсолютна свобода творчості та підтримка найвищого рівня якості.

Приємним доповненням є острівець “Янтарь Плюс”, де представлені унікальні вироби із бурштину. Купити подарунок з бурштину, підібрати оригінальні сувеніри: картини та ікони з бурштину, вироби з бурштину можна саме тут і вразити близьких.