Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Відкриття магазину INTERSPORT! -20% на ВСЕ!

14-15 грудня відкриваємо концептуальний мультибрендовий магазин INTERSPORT🌟 2й поверх ТРЦ Мегамолл
🌟🌟Спеціальний 🎁ДАРУНОК🎁 до відкриття – 20% на весь асортимент кожному гостю при здійсненні покупки!🌟🌟
INTERSPORT – швейцарська мережа мультибрендових спортивних магазинів, де спортсмени-професіонали та любителі активного способу життя зможуть придбати якісний одяг, взуття  та спортивне спорядження від більше ніж 30 світових спортивних брендів таких як: Nike, Puma, Reebok, Adidas, New Balance, Asics, Lacoste, Under Armour, Salomon та ін. Ключові категорії – це товари для бігу, фітнесу, футболу, звичайно повсягденний спортивний одяг та взуття. Але кожен прихильник спорту знайде для себе потрібний товар. Крім колекцій світових брендів, в спортивних магазинах INTERSPORT представлені нові для українського ринку спеціализовані спортивні торгові марки: Mckinley, Energetics, Firefly, Pro Touch.

«Спорт для людей» – така філософія лежить в основі діяльності міжнародної корпорації INTERSPORT. Від початківців до спортсменів – спорт дає щось своє кожному. Немає значення, яким видом спорту ви займаєтесь – переваги активного і здорового способу життя актуальні для всіх, і ними варто лише насолоджуватись.
У INTERSPORT ми вважаємо, спорт доступний для всіх і для кожного. Щодня наші співробітники в усьому світі працюють, щоб мрія стала реальністю. Ми за авторитетну компетентність, за різноманітний спорт, за оригінальність і краще співвідношення ціна / якість — ми хочемо завжди пропонувати кращі продукти, професійні рекомендації та поради, що і буде найкращим доказом компетентності наших послуг.”