Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

Вінницькі дні Моди сезону осінь-зима 2016-2017

Вінницькі дні моди – це наймасштабніший фешн проект нашого міста. Протягом 10 років кращі дизайнери Вінниці та інших міст презентують свої колекції в рамках даного заходу. Фешн дні є своєрідною візитівкою міста. Адже, стали першою сходинкою для відомих прет-апорте́: Володимира Подоляна, Людмили Бушинської, Олександра Очеретного. Ці майстри демонструють свої луки не тільки на місцевому рівні, їх колекції можна побачити на світових подіумах.

Батьком Вінницьких днів моди став Сергій Кудлаєнко, який започаткував дане дійство та постійно його підтримує. Півроку тому була створена ГО «Асоціація дизайнерів», яку очолює Сергій Кудлаєнко. 

У сезоні осінь-зима 2016-2017 було продемонстровано 10 колекцій. Участь взяли дизайнери як нашого міста так і столиці, окрім того, були презентовані фасони з провідних бутіків.

Цього року захід містив багато родзинок. Адже, на деякі покази завітали зіркові гості. Також, ми побачили нестандартні трендові рішення.

Під час показів відбувся збір коштів для військового шпиталю.

Вінницькі дні моди сезону осінь-зима 2016-2017 відбулися 22 та 23 жовтня в ТРЦ МЕГАМОЛЛ, зустрічав розважальний комплекс «Люди Fusion Place».