Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

Всеукраїнський соціальний проект #ПланетаСонячнихЗайчиків

За підтримки депутата Вінницької міської ради Андреєв Андрій Андрійович та ТРЦ Мегамолл 21-24 березня відбудеться презентація Всеукраїнського соціального проекту-фотовиставки #ПланетаСонячнихЗайчиків, книги-казки «В Країні Сонця» та благодійного боулінг-турніру.

21 березня у всьому світі відмічають день людини з синдромом Дауна або – день кольорових шкарпеток і сонячних людей. День і місяць цієїподії було обрано не випадково – вони символічно відображають природу виникнення особливості. В цей день, кожен, хто бажає, може приєднатися до всесвітнього флешмобу # LOTS OF SOCKS одягнувши кольорові шкарпетки в незвичний спосіб.

Українські діти – моделі Влада Поліно-Василенко та Катя Іванова вирішили не залишатися осторонь, і за допомогою мам, які стали керівниками проекту (Анни Василенко та Алли Іванової), вирішили показати, що в Україні також є дуже талановиті і обдаровані діти з синдромом Дауна яким дуже потрібна підтримка і прихильність суспільства.

Дівчатка написали книгу – казку «В Країні Сонця» про те, як сонячні діти своїм теплом можуть зробити цей світ кращим. Так виник проект #ПланетаСонячнихЗайчиків, який об’єднав на одному знімальному майданчику професійних дітей – моделей та сонячних діток. Ціль проекту привернути увагу суспільства до інакшості, однак не меншовартості, людей з синдромом Дауна. alloescort.ch

Результатом співпраці стала фотовиставка #ПланетаСонячнихЗайчиків, яка символічно складається із 21 сюжету, які відтворені за мотивами казки.
Презентація Всеукраїнського соціального проекту #ПланетаСонячнихЗайчиків та книги-казки «В Країні Сонця» відбудеться 24 березня у м.Вінниця.