Режим роботи ТРЦ Мегамолл у святкові дні | megamoll

ЗІРКИ У МЕГАМОЛЛІ: ОЛЕКСАНДР ТЕРЕНЧУК І COLIN’S

У 35 «Ліга сміху» лише починається

Олександр Теренчук – актор проектів «Одного разу під Полтавою», «Казки У», «Країна У», шоумен, ведучий заходів, КВНщик та чоловік відомої дизайнерки Світлани Теренчук. У Вінниці відомий як організатор шоу «Фонтан» та «Вінницькі дні моди». Нещодавно у складі  команди «Вінницькі» увійшов до телепроекту «Ліга сміху 2017». Це новий виток у кар’єрі Саші. Часу на звичайне буденне у нього тепер стане ще менше. Але на ексклюзив для проекту «Зірки в Мегамоллі» завжди готовий.

Ви разом із командою тепер у «Лізі сміху». Як все було?

Почну з того, що наша команда змінила назву – тепер ми «Вінницькі». З 3 по 11 лютого тривав перший відбірковий тур до телевізійного проекту. Участь у фестивалі брали 170 команд. З них до наступного туру пройшли 50 кращих, яких, власне, дивився особисто Володимир Зеленський. 23 команди увійшли до гала-концерту, з яких 14 стали учасниками  телевізійного шоу «Ліга сміху» третього сезону. За нас боролися Потап і Горбунов, але останній випередив.

Розкажіть про ваших суперників.

Це молоді команди, у яких горять очі. Вони повні гумору і класних жартів. Ми знаємо, буде важко, адже від нас, як досвідчених гумористів, чекають набагато більше, коли ми виходимо на сцену, то ж і судитимуть прискіпливіше.

У вас між «КВН» та «Лігою сміху» була солідна перерва у 4 роки. Як за цей час змінився гумор?

Темп гумору змінився. Він став більш точним, цілеспрямованим, без води. Тепер жартувати треба чітко та швидко. Звичайно важко після перерви. Але це була наче декретна відпустка. Ми народили шоу «Фонтан». Я став зніматись у сіткомах «Країна У» та «Одного разу під Полтавою». Але сцена, аплодисменти залу – все це для мене як наркотик. Тому ми і вирішили піти у «Лігу сміху».

Ви будете вести весілля, корпоративи і надалі?

Так звичайно. Я дуже люблю цю частину моєї професії. Особливо це стосується проведення весіль. Я оБожнюю інтерактивне спілкування з людьми.

Розкажіть про Ваш перший досвід ведучого.

Це було у 2007 році. Разом із Дмитром Голубєвим ми вели весілля. Наш гонорар на двох складав 2500 грн. Ми нічого не знали про обряди та їх послідовність. Як зараз пам’ятаю – ми пішли до одного діджея, він нам все поетапно розказував, а ми записували на листочок у клітинку, що вирвали із середини зошита. Після весілля ми ще довго приходили до тями. Стрес, шок, і це абсолютно нормально. Повірте, навіть у суперпрофі у відповідальні моменти дрижать колінця та руки.

Ви завжди вишукано одягнені – і під час заходів, і в звичайному житті. Хто відповідає за Ваш імідж? Ви чи все ж Ваша дружина, відома дизайнерка Світлана Теренчук?

Зізнаюсь, я не модник. Я не слідкую за всіма цими віяннями. В повсякденному житті люблю джинси, спортивний одяг і т.д…. Мені подобається «COLIN’S», я ще з юності знайомий із цим брендом. Сорочки, футболки, светри – там усе це молодіжне, зручне, стильне і демократичне. Зовсім інша річ діловий одяг чи робочий костюм. У таких питаннях я цілковито довіряю своїй дружині. Завжди одягаюсь у дизайнерки Світлани Теренчук – дорого, але можу собі дозволити!)))

Ви не модник, але зараз на вас є макіяж, оскільки була фотосесія. У вас є власна косметичка?

Артист і грим – це нормально, адже це роль, гра, видумана людина. Головне в житті бути собою. У мене є косметичка із гримом. Але якщо мені потрібна декоративна косметика  – я можу тихенько залізти до косметички дружини. Або можу завітати до «BROCARD». Тут і проконсультують, і підфарбують, і парфуми для коханої порадять.

Як Ви проводите дозвілля?

Скажу відверто, відпочиваю я мало. За останній місяць я був вдома всього 6 днів. А коли йдуть зйомки «Полтави» – то впродовж двох місяців я там. Мій графік – з 8:00 до 23:00, та є моменти зйомок, коли я на майданчику 23 години! Коли все ж є нагода – я відпочиваю вдома. Приходжу після роботи, не вмикаю телевізор, музику та інше. Беру стакан гарного віскі «Chivas» і насолоджуюсь самотністю та тишею. Ще я люблю каву у затишному місці. Мені подобається атмосфера у «Люди Fusion Place». Стильний інтер’єр, смачна їжа. Місце, де можна класно посидіти з друзями, або побути наодинці із своїми думками, задумами, ідеями. Але найбільша моя радість – це моя родина, коли я обіймаю жінку, а син на ручках цілує нас обох. І взагалі, немає нічого сильнішого, аніж родина. Все інше – оболонка та заробіток грошей!

Фото: Ігор Ілінзер