Золоті трендові прикраси, що створюють стильні акценти та збирають захопливі погляди💎 | megamoll

ЗІРКИ У МЕГАМОЛЛІ: ОЛЬГА СОЛЬВАР, КАТЕРИНА ФОСТИК і A.TAN

Краса рятує свято

Ольга Сольвар та Катерина Фостик – ведучі заходів, телеведучі.

Свій творчий шлях цей дует почав на телебаченні, а саме на міському телеканалі «ВІТА». Катя щоранку вітала вінничан із новим Світанком, ну а Оля підводила інформаційну риску дня у вечірньому випуску новин. Але у екрані дівчатам стало затісно і у 2016 році вони подались, так би мовити, в маси. Давні подруги почали разом проводити заходи. Публіка полюбила креативних, веселих, дотепних і яскравих  ведучих, тим паче дівочого дуету у Вінниці раніше не було. Сьогодні дівчата вирішили поділитись із нами секретами свого успіху.

Дівчата, щоразу виходячи на сцену, ведучи той чи інший захід, ви постійно вражаєте публіку своєю епатажністю. Це завжди неординарні наряди, макіяж, аксесуари. Хто з вас відповідальний за стиль вашого дуету?

Оля. Вимушена зізнатись, частіше за все креативить у нас Катя. Я цілком і повністю довіряю її смаку.

Катя. Я переконана – ведучий має виглядати бездоганно, тим паче коли це дівчина. Я перфекціоністка, тож щоразу підбираючи нам образи, я гіпервибаглива. Головні критерії – це якість вбрання і його зручність, адже робота ведучого – це не лише говорити у мікрофон. Ти довгий час знаходишся на ногах, постійно у русі. І якщо твій одяг незручний, це обов’язково відобразиться на якості роботи.

А де ви купуєте речі?

Оля. Багато вінничан знають мене у образі «МегаОля в «Мегамоллі». І дуже часто магазини ТРЦ надавали мені речі для проведення заходів. Так я і познайомилась із таким брендом, як «Andre Tan». Все, що представлено у цьому бутику, абсолютно задовольняє наші амбіції, як поціновувачів стилю, вишуканості та якості.

Катя. Погоджусь із Олею. Тут усі речі дуже класні. Це «Andre Tan» – і цим все сказано. У тому то й перевага дизайнерського вбрання – ти знаєш хто відповідає за його якість. Тож ми намагаємось працювати у речах, які створюють саме модельєри.

Дуже часто ви постаєте перед глядачами із неймовірно епатажним макіяжем. Шокувати публіку це ваша фішка?

Катя. Якщо захід потребує кричущого макіяжу, то ми відповідно готові до експериментів.

Оля. Вибір косметики – це теж дуже важливий момент у нашій справі. За будь-яких обставин макіяж має бути бездоганним. Жодних обсипаних тіней чи помади, що розтікається.

Катя. Ми – обличчя заходу, будь то весілля чи корпоратив. І люди хочуть бачити красиву картинку.

Оля. Це знає кожна модниця – якщо бажаєш мати класний мейк, тоді іди до «BROCARD».  І ми так робимо. Це дуже зручно, адже тут ти можеш все спробувати, дівчата-консультанти завжди підкажуть. А головне, «BROCARD» – чи не єдине місце у Вінниці, де представлено такий великий вибір світових брендів.

Катя. «Chanel», «Dior», «Clarins», «Lancоme», «Guerlain», «Givenchy» – це бренди, яким довіряє світ і ми відповідно. А купуючи їх у «BROCARD», ми впевнені в їх оригінальності.

Скажіть, у вашому випадку спочатку була дружба чи робота?

Катя. Ми познайомились на телеканалі, відтоді товаришуємо. А з 2015 року ми ще й поріднилися, я похрестила Оліну донечку.

Оля. Так, так! Ми кумасі. Останнім часом, правда, здебільшого при зустрічі ми говоримо про роботу. Але завжди знаходимо хвилинку для дівочих теревеньок за філіжанкою кави. Одну з найкращих роблять саме у «Мегамоллі» – у розважальному комплексі «Люди Fusion Place».

Катя. А ще ми часто призначаємо зустрічі з клієнтами саме в «Мегамоллі», бо тут якась позитивна атмосфера. Думаю, що все через смачну їжу, бо ситий клієнт – задоволений клієнт.

Оля. Жарти жартами, а «Мегамолл» тим і зручний, що тут в одному місці є все потрібне. І модний одяг, і достойні ресторани та кафе, і боулінг, і караоке, і каток, і теніс. Просто мекка вигідних покупок і розваг для городян.

А як ви відпочиваєте?

Катя. Раніше ми любили шумний відпочинок, із величезною компанією, чи то у караоке, чи на дискотеці. Але за останні два роки багато чого змінилось. Я вийшла заміж, Оля пішла у декрет.

Оля. Так, тепер найкращий відпочинок для нас – це час проведений із сім’єю. Я стала мамою, переїхала у власне житло. Тож останній рік я або веду заходи, або облаштовую сімейне гніздечко. Нещодавно у «Мегамоллі» відкрився магазин «English Home». Так ось, у ньому все із моїх дитячих дівочих мрій. Усі ці м’якусінькі ковдри, барвисті подушечки, усілякі дрібнички. Це щось на кшталт будиночка Барбі, тільки для дорослих.

Катя. Так, у «English Home» все таке вишукане. Моє око тут знаходить спокій. Проте від розмаїття товару голова іде обертом. Хочеться купити все і одразу.

Фото Ігоря Ілінзера, студія «Sunday».